Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Η Νανά Καραγιάννη χωρίς ρετούς! Οι νέες φωτογραφίες της ραδιοφωνικής παραγωγού που προκαλούν ΣΟΚ!

Οι εικόνες σοκάρουν. Και είναι λογικό γιατί όταν βλέπεις μια γυναίκα η οποία «έμπαινε» μέσα στα σπίτια μας μέχρι πριν από μερικά χρόνια και είχε αγαπηθεί, το γεγονός πως... κυκλοφορεί με τέτοια άνεση φορώντας κοντές φούστες που τονίζουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα υγείας της δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Και μπορώ να καταλάβω τις ρετουσαρισμένες εικόνες που κατα καιρούς ανεβάζει στα προφίλ της στο Facebook όπως και την ανάγκη που έχει να ζει φυσιολογικά όπως όλοι μας. Όμως η αλήθεια είναι σε αυτές τι εικόνες.

Η Νανά Καραγιάννη χρησιμοποιεί το μετρό για τη μετακίνηση της και τραβάει τα βλέμματα των επιβατών. Τις περισσότερες φορές όχι θετικά. Άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και από το βλέμμα του νεαρού που κάθεται απέναντι της πως κάτι δεν πάει καλά, η εικόνα που έχει μπροστά του του φαίνεται κάπως περίεργη.

Γιατί όμως βρε Νανά μου δεν προστατεύεις λίγο τον εαυτό σου και την εικόνα σου από τη στιγμή μάλιστα που μετά το χωρισμό υποτίθεται πως βρίσκεσαι σε περίοδο ανανέωσης;

Σκιά του εαυτού σου; Εύχομαι τώρα που κάνεις μια νέα αρχή μετά τον χωρισμό σου να καταλάβεις επιτέλους τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Όχι απλά να υπάρχεις αλλά να ζείς...Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.