Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Ώρα να προχωρήσεις! Έτσι θα ξεφύγεις από τις αδιέξοδες σχέσεις!

Αντί να είσαι για πάντα το θύμα σε μία σχέση πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ζήσε αυτό που σου αξίζει πραγματικά!
Γίνε εσύ αυτή που αποφασίζει για τον εαυτό σου και μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα!

Κάνε τα πέντε απλά βήματα που ακολουθούν και αποχαιρέτησε για πάντα τις σχέσεις αδιέξοδα.

1. Γράψε σε ένα λευκό χαρτί τις προσδοκίες σου από μια ερωτική σχέση. Πώς θες να σε κάνει ο άλλος να νιώθεις και πως θες να σου φέρεται; Ποιος είναι ο τελικό στόχος σου μέσα από μια σχέση; Βρες τις απαντήσεις.

2. Κάνε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά εκείνα που είχαν κοινά όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοί σου. Τα καλά, τα κακά και τα πολύ άσχημα. Θα καταλάβεις πολλά.

3. Κάνε μια λίστα από όσα θες να πάρεις από μια σχέση. Αν έχεις σύντροφο ζήτησέ του να κάνει την ίδια ακριβώς λίστα. Μετά ανταλλάξτε λίστες και διαπίστωσε αν βαδίζετε με τα ίδια θέλω. Αν όχι χάνεις χρόνο.

4. Κατέγραψε αναλυτικά πως ξοδεύεις τον χρόνο σου σε διάστημα ενός μήνα.Υπογράμμισε τις δραστηριότητες που λατρεύεις να κάνεις. Μετά κύκλωσε τις δραστηριότητες που απεχθάνεσαι. Είσαι έτοιμη να αγαπήσεις τον εαυτό σου ώστε να σχεδιάσεις από την αρχή το πρόγραμμά σου πετώντας ότι δεν σε ικανοποιεί;

5. Σχεδίασε έναν πίνακα με φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν τα πραγματικά σου συναισθήματα για την αγάπη, το σeξ, τις σχέσεις, τον γάμο και την οικογένεια. Τοποθέτησέ τον σε ένα σημείο του δωματίου σου για να είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάς όταν ξυπνάς το πρωί και όταν πέφτεις για ύπνο το βράδυ. Το υποσυνείδητο σου είναι προγραμματισμένο να σε βοηθάει να συγκεντρώνεσαι σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Για ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα απελευθέρωσε οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο, όμορφο ή απαραίτητο στη ζωή σου. Και βεβαιώσου πως οτιδήποτε ποθείς θα φέρει τελικώς αγάπη στην καρδιά σου.

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.