Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Tι έγινε Μαράκι, κρύβουμε χρόνια; Τι λέει η Σολωμού για την ηλικία της;

Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Μάνα Εξ Ουρανού στο Mega. Σε μια συνέντευξη... εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό Like και την Φανή Πλατσατούρα, η ίδια μιλά για το αν περιποιείται τον εαυτό της, τις πλαστικές επεμβάσεις, το φλερτ από τους άνδρες και αναφέρει ότι δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της.

«Δυστυχώς για μένα, δεν ασχολούμαι καθόλου με την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ ότι θα πάω βαμμένη στην παραλία ή θα ξοδέψω το χρόνο μου για να βαφτώ, προκειμένου να βγω για ένα καφέ. Κι ας ξέρω ότι μπορεί να καραδοκεί ένας φωτογράφος και να με φωτογραφίσει. Επίσης, πιστεύω ότι μια γυναίκα είναι ωραία άβαφη και όχι βαμμένη. Προσωπικά, δε μου αρέσω καθόλου με μακιγιάζ. Νιώθω μεγαλύτερη όταν βάφομαι, νιώθω ψεύτικη. Αλήθεια δεν προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου. Το μόνο που κάνω για τον εαυτό μου είναι να πλένω δυο φορές την ημέρα πάρα πολύ καλά το πρόσωπό μου με σαπούνι και να πίνω πολύ νερό. Για το μόνο πράγμα που στενοχωριέμαι είναι που δε βάζω κρέμες. Δυστυχώς, δεν προσέχω το δέρμα μου και κάποια στιγμή θα το πληρώσω αυτό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν η Μαρία Σολωμού λέει δημόσια την ηλικία της; «Κατηγορηματικά όχι. Ουδέποτε. Έχω ξεχάσει κι εγώ πότε έχω γεννηθεί», καταλήγει.

Πηγή: athensmagazine,gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.