Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ: Το χυδαίο σχόλιο για τον θάνατο του Βαρδή και η αντίδραση του Νίκου Τερζή [photo]

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες με την ανάρτηση του εξωφύλλου του συνθέτη και δημιουργού Νίκου Τερζή. Τι έκανε ο Νικόλας; Απέδωσε τον δικό του φόρο τιμής στον δάσκαλό του.

Ο Νίκος έγραψε: «Δεν θα πω καλό ταξίδι και άλλα τέτοια , σε μια τόσο έντονη προσωπικότητα και τεράστιο ταλέντο .Θα πω μόνο καλή μετάβαση .

Οι δημιουργοί δεν φεύγουν ποτέ … γι αυτό λεγόμαστε δημιουργοί .Κάθε φορά που δημιουργούμε , κόβουμε κι ένα απειροελάχιστο κομματάκι από την ψυχή μας , το φυσάμε μέσα στα τραγούδια μας , και αυτά ζουν και ταξιδεύουν εις τούς αιώνας των αιώνων …. Κι ο Αντώνης έχει μια τεράστια ΨΥΧΉ !Αντώνη καλή μετάβαση … τώρα είσαι ο ίδιος η μουσική».

Όπως ήταν φυσικό πολλοί ακολούθησαν και έγραψαν την άποψή τους. Τα σχόλια ήταν πολλά. Μάλιστα κάποια αφορούσαν στον τρόπο που λειτουργούν τα ραδιόφωνα, ένα γεγονός που εξόρφισε τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος και αντέδρασε: « ΝΤΡΟΠΗ σε όλα αυτά τα παιδάκια που έγιναν διευθυντές ΡΑΔΙΟ- ΦΌΝΩΝ και έβαλαν στο περιθώριο ΤΑΛΕΝΤΑ σαν τον ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ για να παίζουν την κάθε ΣΟΥΛΑ-ΜΠΟΥΛΑ που τους τα χώνει !Και σήμερα όλα αυτά τα ΜΑΦΙΟΖΟ-ΠΑΙΔΑΚΙΑ θα παίζουν τραγούδια του και θα το παίζουν και συγκινημένοι .Και πολλοί ξέρουν πολύ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ».

Κάποια στιγμή ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα απο έναν ανεκδιήγητο τύπο ο οποίος την ημέρα που έφυγε ο δημιουργός απέδειξε πόσο σκατόψυχος είναι. Ο καραγκιοζάκος αυτός έγραψε « Μιλάμε για τον Αντώνη Βαρδή που τον ξέρουν μέχρι το Νευροκόπι. Μαλιστα. αν εσυ χεζεσαι για τη μεγαλύτερη rock φωνη εγω παλι κλαίω και αποδεικνύεις για αλλη μια φορα ποσο ΖΩΑ είναι οι Ελληνόφωνοι. Χέστηκα λοιπόν και εγω για τον έτσι ξαφνικά».

Είναι και ανορθόγραφος και βλάκας… και το αναπαράγω σήμερα για να θίξω την χυδαιότητα που υπάρχει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στα social media. Εκεί όπου ο καθένας μπορεί να φτιάξει ψεύτικα προφίλ και μέσα απο αυτά να θίξει, να πονέσει ακόμη και να αναδείξει τα τεράστια κενά που φέρει που κουβαλάει απο τη μάνα του και τον πατέρα του.

Τεράστια κενά αγωγής, σεβασμού και αξιοπρέπειας. Όπως ήταν φυσικο μετά το σχόλιο του συγκεκριμένου ο Νίκος Τερζής τον μπλόκαρε και ανέλαβαν οι φίλοι του να τον βάλουν στην θέση που του αρμόζει. Δηλαδή στο περιθώριο.


Πηγή: gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.