Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Πασίγνωστη ηθοποιός θα μείνει "φυτό" ή ανάπηρη αν καταφέρει να ζήσει! [photo]

H Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) είναι η ψυχή του "Fashion Police", "ιέρεια του... στυλιστικού γκόσιπ του Χόλιγουντ" και γενικά "μέσα στα πράγματα" εδώ και πολλές δεκαετίας καθώς μετρά 81 έτη ζωής.

Μία ματιά στο πρόσωπό της και καταλαβαίνει εύκολα κανείς πόσο εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις είναι. Κι όμως, να που μια άλλη, ρουτίνας –όπως τη χαρακτηρίζουν- έμελλε να είναι και μοιραία.

Αφού ολοκλήρωσε την εκπομπή της για τα βραβεία Έμι και μια live εμφάνιση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Τζόαν μπήκε την Πέμπτη το πρωί στο χειρουργείο για μια απλή επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

Και εκεί, στο κρεβάτι του χειρουργείου σταμάτησε να αναπνέει.

Η Ρίβερς υπέστη εγκεφαλικό και επειδή έμεινε χωρίς οξυγόνο αρκετή ώρα, οι γιατροίεπέλεξαν να την περάσουν σε τεχνητό κώμα για να μη χειροτερέψει η κατάστασή της.

Δυστυχώς όμως και ενώ αυτές τις στιγμές λέγεται ότι γίνονται προσπάθειες να τη βγάλουν από το κώμα, για να δουν πώς θα αντιδράσει, τα νέα δεν είναι ευχάριστα, με τις πληροφορίες να θέλουν την Τζόαν Ρίβερς "φυτό ή σε αναπηρική καρέκλα" –αν καταφέρει να αναρρώσει τελικά.

Στο πλευρό της 81χρονης Ρίβερςβρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Μελίσα, η οποία αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα συγκινητικά μηνύματα στήριξης προς τη μαμά της, τονίζει ότι "δεν χάνει ακόμη την ελπίδα της".

Βέβαια, πληροφορίες θέλουν τη λύπη και την αγωνία να δίνουν σιγά σιγά τη θέση τους στην οργή της οικογένειας καθώς θεωρούν ότι όλα είναι θέμα "λάθους" και σκέφτονται πώς θα κινηθούν νομικά ενάντια στους υπεύθυνους.

Όπως και να έχει, οι ευχές για καλή ανάρρωση προηγούνται και τα όποια νέα θα καταγραφούν...


Πηγή: toxwni.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.