Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δραματικές ώρες γνωστού Έλληνα τραγουδιστή: Η μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, η μάνα του και ο θάνατος του πατέρα του"! [photo]

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για... την αρρώστια της μητέρας του, έξι μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο χώρο της μουσικής.

«Η μάνα μου ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε τον πατέρα μου μέχρι την τελευταία στιγμή, και ο πατέρας μου το ίδιο. Είχαν μια σχέση σπάνιας αγάπης, έμειναν σχεδόν 40 χρόνια μαζί. Όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, το στήριγμά σου μετά από τόσα χρόνια, είναι ένα πλήγμα, κι αυτό επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία της κι εμφανίστηκε το θέμα με την υγεία της», δήλωσε στο Λοιπόν.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «‘Έχει καρκίνο, που την ταλαιπωρεί πολλά χρόνια. Το παλεύει γιατί είναι μαχητής, έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν. Αρρώστησε έξι μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να γίνει καλά, είμαστε σε ένα καλό στάδιο. Το βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχολογία. Η μάνα μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Μένουμε μαζί, είμαστε παρέα. Είμαι κάθετος, ότι ήταν θέμα στενοχώριας και τίποτα άλλο. Η απουσία του ήταν δυσβάσταχτη και ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει. Τον σκέφτεται καθημερινά. Ήταν μια σχέση δυνατή, μια σχέση έρωτα πολύ μεγάλου μέχρι το τέλος».

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.