Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού - Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! [photo]

Μία εφιαλτική βραδιά έζησε πριν λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός... Φώτης Σπύρος. Ο δημοφιλής κωμικός τα τελευταία δύο χρόνια έχει μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η επιτυχία του είναι τέτοια στη Βόρεια Ελλάδα που τα θέατρα τα οποία είναι υπό την εποπτεία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος δηλώνει εpωτευμένος μεν με την πόλη και τους ανθρώπους της ωστόσο δεν μπορεί να αφήσει πίσω την εφιαλτική εμπειρία που έζησε πριν λίγες ημέρες στην πόλη καθώς έπεσε θύμα ληστείας ενώ απειλήθηκε και η σωματική του ακεραιότητα καθώς οι ληστές όχι μόνο του πήραν ότι είχε και δεν είχε πάνω του αλλά το χτύπησαν τόσο πολύ που ο ίδιος έπαθε διάσειση και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Περιγράφει αποκλειστικά στο protothema.gr τη νύχτα αυτή που λίγο έλειψε όπως λέει χαρακτηριστικά να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή: «Ημουν κοντά στην περιοχή του Βαρδάρη και καθ΄ οδόν για το σπίτι μου. Είχα σταματήσει για να πάρω κάτι να φάω. Ανεβαίνοντας στο μηχανάκι μου βλέπω δύο τύπους όντως λίγο περίεργους τώρα που το σκέπτομαι πιο ψύχραιμα να με κοιτάζουν επίμονα. Δεν δίνω σημασία. Μέχρι να βάλω μπρος τη μηχανή πετάγονται μπροστά μου. Φοβήθηκα. Λέω καλύτερα μη δώσω σημασία, να βάλω μπροστά τη μηχανή να φύγω. Οι σκέψεις μου σταμάτησαν όταν ο ένας ήρθε καταπάνω μου και με τραβούσε επίμονα βρίζοντάς με για να κατέβω από τη μηχανή. Προσπάθησα να αντισταθώ. Ηταν δύο όμως. Αμέσως μου επιτέθηκε και ο άλλος που ήταν μαζί του. Με τράβηξαν και πέταξαν κάτω στο δρόμο και άρχισαν να με χτυπάνε με ένα ξύλο που κρατούσαν στα χέρια τους. Με χτύπησαν παντού σε όλο μου τα σώμα και δέχτηκα και ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Αιμορραγούσα. Νομίζω από το φόβο μου έχασα τις αισθήσεις για λίγο. Συνήλθα αμέσως και βέβαια αυτοί είχαν εξαφανιστεί. Πήραν τη μηχανή, τη τσάντα μου με ένα σωρό έγγραφα και όλα μου τα χρήματα που ήταν περίπου 2.000 ευρώ. Βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ αλλά από το χτύπημα δεν θυμόμουν τίποτα ούτε καν ποιος είμαι ούτε που έμενα. Από ότι μου είπανε με ακούσανε μάλλον ενστικτωδώς να φωνάζω βοήθεια, βρέθηκε κάποιος με πήγε στο νοσοκομείο όπου μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Φυσικά και τις επόμενες ημέρες πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το περιστατικό. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι δυστυχώς η περιοχή εκεί στο Βαρδάρη είναι αρκετά επικίνδυνη τις βραδινές ώρες και ειδικότερα τελευταία έχουν αυξηθεί τα κρούσματα επιθέσεων και ληστειών. Αποφάσισα να το αφήσω πίσω μου. Φυσικά και φοβήθηκα αλλά δόξα τω Θεώ είμαι καλά, θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι κακό. Πάμε παρακάτω με χαμόγελο και αισιοδοξία».


Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.