Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Δες πως θα τον κάνεις να σ’ εpωτευτεί παράφορα!

Ο έpωτας δεν έχει συνταγή. Τα ανεξήγητα, πρωτόγνωρα συναισθήματα, η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός είναι από... τα βασικά χαρακτηριστικά του. Οι εpωτευμένοι συχνά δεν μπορούν- και δεν χρειάζεται- να απαντήσουν στο «γιατί» ζούνε αυτό που ζούνε!

Αν λοιπόν θες να κάνεις αυτόν που σε ενδιαφέρει να σ’ εpωτευτεί, η βασική συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου!

Βεβαίως, πάντα υπάρχουν και κάποια μικρά μυστικά που θα μπορούσαν να δώσουν ένα… χεράκι στην προσπάθειά σου, όπως:

1. Δείξ’ του ότι ενδιαφέρεσαι: Κατ’ αρχάς, για να καταλάβει ότι τον θες, θα πρέπει και να του το δείξεις. Δεν χρειάζεται, βεβαίως, να το «φωνάζεις», αλλά μια διακριτική, ευγενική και γλυκιά προσέγγιση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις πρώτες εντυπώσεις.

2. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του: Το να τον κάνεις να νιώσει άνετα και ο εαυτός τους μαζί σου είναι ένα μεγάλο ατού στη γνωριμία- και αν όλα πάνε καλά- και στη μετέπειτα σχέση σας.

3. Διατήρησε το μυστήριο: Δεν χρειάζεται να τα μάθει όλα για σένα με το «καλημέρα». Κράτα κάποια πράγματα για να τα ανακαλύψει με τον καιρό. Εξάλλου, οι άντρες θέλουν να νιώθουν «κυνηγοί» – όπως επίσης δεν θέλουν να σε αισθάνονται δεδομένη.

4. Κάν’ του κομπλιμέντα: Στους άντρες αρέσουν οι «καλές κουβέντες» για τα προσόντα, τις ικανότητές τους και τα ταλέντα τους. Τόνωσέ τους λοιπόν την αυτοπεποίθηση τους (πάντα, όμως, με μέτρο).

6. Μοιράσου μαζί του τα ενδιαφέροντά του: Το να κάνεις πράγματα μαζί του, πράγματα που του αρέσουν, και μάλιστα με ενθουσιασμό, είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει.

7. Δείξ’ του την καλή πλευρά του εαυτού σου: Όλοι έχουμε ελαττώματα και αδυναμίες, αλλά καλό είναι, ιδίως στις πρώτες ημέρες μιας γνωριμίας, να τα κρατάμε λίγο πίσω…

Πηγή: joytv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.