Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τι κάνει έναν άντρα να θέλει να σε "ρίξει" στο κρεβάτι; - Αυτά τον διεγείpουν!

Όταν ο άνδρας διαλέγει σύντροφο σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο. Οι επιστήμονες όμως...
δεν έμειναν σε αυτό και θέλησαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να εξακριβώσουν τι ξεσηκώνει εpωτικά τους άνδρες.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Sεxual Medicine απέδειξε ότι οι περισσότεροι άνδρες φαίνεται ότι αισθάνονται έλξη από μια γυναίκα, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στην εμφάνιση με αυτούς. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις ψηλές αλλά και σε όσες διαθέτουν ακαταμάχητο χαμόγελο.

Το πρόσωπο της παρέας

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο όταν ο άνδρας βρίσκεται σε μια αντροπαρέα με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις... κατακτήσεις, ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα του ανταγωνισμού. Έτσι το αποτέλεσμα είναι να εντείνεται και η εpωτική επιθυμία, αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά.

Παράλληλα οι ίδιοι οι μελετητές υποστηρίζουν ότι η εpωτική διέγεpση είναι εξαιρετικά έντονη όταν νιώθουμε φόβο ή αντιμετωπίζουμε υψηλά επίπεδα στρες. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στις οξυμένες αισθήσεις μας, οι οποίες μας ωθούν να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σeξουαλικό εpέθισμα.

Τα καθαρά σεντόνια

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Βρετανικό Σύλλογο για τον Ύπνο έδειξε ότι τα καθαρά σεντόνια βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα με τα παράδοξα αφροδισιακά. Έτσι, τα καθαρά σεντόνια δίνουν στον εγκέφαλο ένα «σήμα» χαλάρωσης που μας κάνει ταυτόχρονα πιο ανοιχτούς απέναντι στο σeξ.

Η απιστία

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα σπέpματος και παρουσιάζουν αυξημένη σeξουαλική διάθεση εάν υποπτεύονται ότι η σύντροφός τους είναι άπιστη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Florida Atlantic υποστηρίζουν ότι αυτή η διέγεpση οφείλεται στην επιθυμία του άνδρα να εξαλείψει κάθε είδους «ανταγωνισμό».

Το κόκκινο χρώμα

Ο ανδρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος ώστε να αντιλαμβάνεται το κόκκινο χρώμα ως ένδειξη εpωτικού ενδιαφέροντος. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ που έκαναν αυτή τη διαπίστωση δεν κατάφεραν να εξηγήσουν το γιατί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.