Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτός ο «πόλεμος» δεν έχει τέλος! "O Λάτσιος θέλει να..." - Η αποκάλυψη βόμβα της Ελένης Μενεγάκη!

Η Ελένη περνάει στην αντεπίθεση! Έπειτα από έναν χρόνο απόλυτης σιωπής στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, η... βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ξεσπά εξαπολύοντας πυρ κατά του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, δείχνοντας ότι πλέον παρατά την παθητική στάση και είναι έτοιμη για όλα.

Σε ερώτηση θαυμάστριάς της που δεν είχε καταλάβει ποιος ήθελε να βγάλει σε πλειστηριασμό τη βίλα, η Ελένη έριξε το πρώτο γεμάτο δηλητήριο βέλος της, προκαλώντας αίσθηση, αφού δεν απαντούσε ποτέ σε τέτοια θέματα. «Εκείνος θέλει να πετάξει τα παιδιά στο δρόμο, εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο επιθετική χαρακτηρίζοντας «άτιμο» τον Λάτσιο. «Πόσα πρόσωπα έχει ένας άνθρωπος τελικά;» αναρωτήθηκε κάποιος για να απαντήσει αμέσως η Μενεγάκη «οι τίμιοι έχουν μόνο ένα» και όλοι κατάλαβαν για ποιον χτυπούσε η καμπάνα. Στη συνέχεια συμφώνησε με έναν «ακόλουθό» της στο Twitter που τόνισε ότι πρέπει όλα να πάρουν το δρόμο τους «αναίμακτα για τα παιδιά. Είναι πάντα τα θύματα ανεξάρτητα από τα επώνυμα των γονιών».

Το παράδοξο ήταν ότι η Ελένη απαντούσε σε όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που δεχόταν, δείχνοντας ότι η παθητική στάση που κρατούσε από τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν ξεκίνησε στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη της με τον Γιάννη Λάτσιο, αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν και πλέον «παίζει φουλ επίθεση». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη κόντρα κορυφώνεται και όλοι περιμένουν με αγωνία την εκδίκαση της νέας αγωγής του Λάτσιου στις 7 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται πραγματικά πολύ μεγάλη μάχη, μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.