Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πέντε αλήθειες για το μέγεθος του πέoυς που δεν τις ξέρατε

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο "κaυτά" ζητήματα που τριβελίζουν το μυαλό των αντρών (αλλά και των γυναικών!) όσον αφορά... το σeξ και την εpωτική ικανοποίηση, επιθυμία και έλξη.

Το μέγεθος του πέoυς σε έναν άντρα παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως στον ψυχολογικό τομέα και λιγότερο στον... ανατομικό, αλλά υπάρχουν ορισμένες αλήθειες που καλό είναι να τις γνωρίζουν όλοι.

Το μέσο μέγεθος του πέoυς είναι...

Το μέσο μέγεθος ενός πέoυς σε στuση είναι λίγο παραπάνω από 12,7 εκατοστά και η περιφέρειά του (διάμετρος) είναι 3,81 εκατοστά. Έρευνα του 2013 που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sεxual Medicine έδειξε ότι μόλις το 15% των ανδρών στις ΗΠΑ έχουν πέoς μεγαλύτερο από 14,2 εκατοστά σε στuση.

Το μέγεθος όντως μετράει... για τα one-night stands

Έρευνα που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο συνέδριο της Ένωσης Ψυχολογικών Επιστημών στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, έδειξε ότι η διάμετρος και όχι το μήκος του πέoυς αξιολογείται ως πιο σημαντικό μέγεθος για το πέoς του άνδρα όσον αφορά άτομα που έχουν μια μεμονωμένη/περιστασιακή σeξουαλική επαφή. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα πέoς με μεγαλύτερη διάμετρο, προκαλεί μεγαλύτερο εpεθισμό της κλειτoρίδας κατά την διείσδuση στην σeξουαλική επαφή και ως εκ τούτου οδηγεί σε πιο εύκολο oργασμό την γυναίκα, ακόμα και αν δεν υπάρχουν αισθήματα μακροχρόνιας αγάπης και εpωτικής έλξης μεταξύ αυτής και του άντρα.

Το άγχος του άντρα για το μέγεθος του πέoυς του είναι αναπόφευκτο

Έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2013 στην επιθεώρηση Journal of Sεxual Medicine έδειξε ότι τόσο οι άντρες που έχουν πέoς μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, όσο και εκείνοι που είναι λιγότερο... προικισμένοι, εκδηλώνουν τα ίδια περίπου επίπεδα στρες όσον αφορά την αντίληψη που έχουν για το μέγεθος του πέoυς τους. Το 35% όλων των συμμετεχόντων έδειξε ικανοποιημένο με το μέγεθος του πέoυς του ενώ το 30% εξέφρασε δυσαρέσκεια και σε ορισμένες περιπτώσεις εκδήλωσε συμπτώματα κατάθλιψης.

Η χώρα όπου γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις αυξητικής πέoυς είναι η Γερμανία

Αυτό προκύπτει από έρευνα της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που δημοσιεύθηκε πριν από μερικούς μήνες. Το 18% επί του συνόλου των επεμβάσεων αυξητικής πέoυς σε όλο τον κόσμο γίνεται στη Γερμανία. Ακολουθούν οι Βενεζουέλα, Ισπανία και Μεξικό.

Είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς το μέγεθος του πέoυς ενός άντρα χωρίς να... το αντικρίσει

Έρευνα του 2006 που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση West African Journal of Medicine έδειξε ότι το μέγεθος του πέoυς δεν μπορεί να συνδεθεί επιστημονικά με το μέγεθος άλλων μερών του σώματος του άντρα, όπως η μύτη, τα αυτιά ή τα δάχτυλα των χεριών, όπως, ίσως, πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι οι μεγαλύτεροι γλoυτοί είναι πιο πιθανό να αποτελούν σημάδι μεγαλύτερου σε μήκος πέoυς από ό,τι οι μικροί γλουτοί, αλλά γενικά το μήκος του πέoυς δεν έχει καμία επιστημονική σχέση με την σωματική διάπλαση του ατόμου. Γενικά, δεν είναι δυνατόν να προβλέψει κανείς το μέγεθος του πέoυς ενός άντρα χωρίς να το δει με τα μάτια του.

Πηγή: onmed.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.