Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σeξ; Μάθε τι σημαίνει!

Το sεx όπως και να “χει είναι ευεργετικό! Ανάλογα λοιπόν, με τη συχνότητα τις σeξουαλικής επαφής, τα θετικά αποτελέσματα ποικίλουν!
Δείτε ποια είναι τα οφέλη ανάλογα με τη συχνότητα:

• Μια φορά την εβδομάδα για τα κιλά σας: Βοηθά τον εγκέφαλο να εκκρίνει μια ουσία την ωκετίνη, που είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της ιδιότητες και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας. Μία πρόσφατη ερεύνα στο Πανεπιστήμιο του New Jersey. Η καλή ποιότητα ύπνου σημαίνει λιγότερα κιλά, καθώς εκκρίνονται ουσίες που ρυθμίζουν το αίσθημα της πείνας.

• Δυο φορές την εβδομάδα προστατεύουν το ανοσοποιητικό: Για όσους έχουν εντάξει στην ζωή τους δυο φορές σeξ την εβδομάδα, τότε θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού τους έως και 30%.

• Τρεις φορές την εβδομάδα κάνει καλό στην καρδιά: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν καλή σeξουαλική ζωή, μπορούν να μειώσουν τις πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιοπάθεια. Περισσότερο σeξ και καλή καρδιά!

• Τέσσερις φορές την εβδομάδα χαρίζει υπέροχο δέρμα: Τα ζευγάρια που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή δείχνουν από 4 έως και 7 χρόνια νεότερα.

• Πέντε φόρες την εβδομάδα βελτιώνει την εξωτερική σας εμφάνιση: Το σeξ αναζωογονεί, δίνει ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. Είστε γενικότερα πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

• Έξι φορές σας κάνει εξυπνότερους: Αυξάνει την ροή του αίματος και την έκκριση ουσιών του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την αντίληψη και την οξυδέρκεια σας.

• Επτά φορές την εβδομάδα, απλά συγχαρητήρια! Αν έχετε καταφέρει να κάνετε σeξ κάθε μέρα όχι μόνο χαίρεστε τις ευεργετικές ιδιότητες όλων των παραπάνω, αλλά ακόμα οι ενδορφίνες σας βοηθούν να διαχειρίζεστε σωστά το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας.

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.