Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Το μεγάλο πρόβλημα υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου! Εμφανίστηκε αρκετά αδυνατισμένος και σόκαρε τους θαυμαστές του!

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα σχεδόν δυο χρόνια.
Όλο αυτό το διάστημα, ο τραγουδιστής κάνει λίγες και επιλεγμένες εμφανίσεις. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν πριν λίγο καιρό σε πανηγύρι στην Αχαϊα και όσοι τον είδαν αναρωτήθηκαν τι μπορεί να συμβαίνει στον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος έδειχνε αρκετά αδυνατισμένος.

Σύμφωνα με το ciao, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και δίνει καθημερινά την δική του μάχη. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, αφού το πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές απαιτεί θεραπεία και ψυχική δύναμη. Τα προβλήματα όμως για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο είχαν ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. Το πρώτο χτύπημα ήταν το 2009 όταν ο γαμπρός του δεν μπόρεσε ν' αντέξει την οικονομική καταστροφή βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Έπειτα, ακολούθησε ένα πρόβλημα με τον γιο του-τον οποίο είχε μαζί του ως τραγουδιστή- ο οποίος δεν μπόρεσε λόγω προβλημάτων να μεγαλώσει τα παιδιά του και τα ανέλαβε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Τέλος, άλλο ένα πλήγμα ήταν και ο ξαφνικός θάνατος της ανιψιάς του, η οποία κατέληξε στο μαιευτήριο προκειμένου ν' αποκτήσει με εξωσωματική παιδί, η οποία είχε χάσει τον 18χρονο γιο της και ήθελε ν' αποκτήσει ξανά παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.