Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς θα κρατήσετε κοντά σας το πρόσωπο που αγαπάτε, ανάλογα με το ζώδιο του

Διαβάστε το ζώδιο του προσώπου που σας ενδιαφέρει, αποφύγετε τα λάθη σας και κρατήστε τον κοντά σας για πάντα:
ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΟΣ:

Να είστε υποχωρητικοί, χαρούμενοι και ζωντανοί και προσπαθήστε να τον αφοπλίσετε με την ευγένειά σας. Αφήστε τον να είναι ο κυνηγός -αν είστε γυναίκα-, κάντε τον να αισθάνεται άνδρας και να αγωνιστεί για εσάς. Ειδικά αν είστε στην αρχή της σχέσης, να μην είστε πάρα πολύ εύκολοι για να σας κερδίσει. Πολύ σημαντικό είναι για τον Κριό να σας θαυμάζουν οι τρίτοι για την εμφάνιση και τα ταλέντα σας, ειδικά οι φίλοι του, να έχετε αυτοεκτίμηση και να τον κάνετε να πιστεύει ότι είναι η προτεραιότητά σας. Θα πρέπει, επίσης, να είστε σeξουαλικοί, να τον συγχαρείτε για το …καλό κρεβάτι, αλλά μόνο εάν αισθάνεστε πραγματικά την εpωτική χημεία. Δείξτε του ότι σας αρέσει που είναι αυθόρμητος, κάντε του φιλοφρονήσεις για τα επιτεύγματά του και θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος ζητά από εσάς να είστε σταθεροί, συναισθηματικοί και αριστοκρατικοί. Θα πρέπει να έχετε κατανόηση για τη δέουσα σημασία που δίνει στα οικονομικά του. Του αρέσει να ντύνεστε με γούστο και φυσικά να είστε πιστοί, αισθησιακoί και να απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα στη ζωή. Επίσης, να εκτιμάτε τις τέχνες, δηλαδή τη μουσική, την ποίηση, την Tέχνη και να ξέρετε πώς να τον ψυχαγωγήσετε. Του αρέσει να είστε ανοικτοί σε εκδηλώσεις αγάπης και να ανταποδώσετε το θαυμασμό σας στο φλερτ του. Θα πρέπει να έχετε την επιθυμία για μια μακροχρόνια, σταθερή σχέση και να είστε ειλικρινείς, επιδιώκοντας την ειρήνη και την αρμονία. Απαραίτητος είναι, επίσης, ο σεβασμός στην οικογένειά του και να θέλετε να ακολουθήσετε τη ρουτίνα. Αν είστε έτοιμοι να περιορίσετε τις σπατάλες σας και να είστε πιστοί, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ:

Για να δελεάσετε έναν Δίδυμο να μείνει σε μια σταθερή σχέση, θα πρέπει να είστε διανοητικοί, κοινωνικοποιημένοι, ενδιαφέροντες, εpωτύλοι, έτοιμοι να επικοινωνήσετε για κάθε θέμα. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε εξόδους με παρέα και όχι πολλά ρομαντικά δείπνα για δύο. Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε την ασυνέπεια και τη συνεχή αλλαγή γνώμης και σχεδίων. Ο Δίδυμος θέλει να κρατήσει τη σχέση ζωντανή, οπότε πρέπει να είστε διασκεδαστικοί και ευφυείς, ευέλικτοι, περίεργοι, ζωηροί, ενδιαφέροντες και μυστηριώδεις, να συνεχίζετε να … παίζετε στη σχέση και να τον αφήνετε να μαντεύει. Αν έχετε πολλά χόμπι και ενδιαφέροντα, είστε ανεξάρτητοι και μεριμνάτε για την ενημέρωση σχετικά με τα παγκόσμια γεγονότα, έχετε στόχους και υποστηρίζετε ό, τι πιστεύετε, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος ενδιαφέρεται για την κατανόηση και δίνει σημασία στο να ενδιαφέρεστε για την παράδοση, να σέβεστε την οικογένειά του και τις πεποιθήσεις του, να επιθυμείτε οικογένεια, να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε και να θέλετε τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν να ενδιαφέρεστε για την οικοδόμηση ενός σταθερού σπιτιού, να είστε υποστηρικτικοί και συναισθηματικά στοργικοί. Η ειλικρίνειά σας και η εντιμότητα τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Θα πρέπει να του επιτρέπετε στιγμές ιδιωτικής ζωής, να τον δέχεστε όπως είναι, να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες του, να τον ακούτε, να τον αποδέχεστε. Ο Καρκίνος αισθάνεται ασφαλής, αν τον αγκαλιάζετε και θα πρέπει να αποδεχτείτε τον αργό και ρομαντικό έpωτα. Αν του δείξετε την αγάπη σας και την εκτίμηση σας και είστε υπομονετικοί, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ:

Ο Λέων θέλει ένα όμορφο, πλούσιο και πετυχημένο σύντροφο (ιδανικά και τα τρία!!!). Θα πρέπει να ξέρετε πώς να τον ψυχαγωγήσετε, ειδικά όταν είναι κατηφής, και να έχετε το δικό σας, μοναδικό στυλ. Για να τον δελεάσετε να μείνει κοντά σας, θα πρέπει να είστε αριστοκρατικοί, να εκτιμάτε τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή, να είστε καλλιεργημένοι, να έχετε χόμπι και να έχετε έναν καλό κύκλο γνωριμιών. Θα πρέπει να επισημαίνετε συνεχώς ότι ο θρόνος ανήκει σε αυτόν, να τον επαινείτε, να τον παρακαλάτε, να τον θαυμάζετε και να τον υποστηρίζετε. Αν είστε έτοιμοι για συχνό και παθιασμένo σeξ, έχετε αυτοπεποίθηση, είστε ζεστοί και παιχνιδιάρικοι και αγαπάτε τα παιδιά, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Παρθένος χρειάζεται δίπλα της έναν πετυχημένο, διανοούμενο, πρακτικό και ορθολογιστή εpωτικό σύντροφο. Θα πρέπει να είστε καθαροί, οργανωμένοι και να είστε σε θέση να δεχθείτε τις ενοχλητικές συνήθειές της. Το να είστε λιτοί, συνεπείς και αξιόπιστοι, είναι υπέρ της μακροβιότητας της σχέσης σας. Η Παρθένος θα σας εκτιμήσει, αν είστε συνειδητοποιημένοι με την πρακτική πλευρά της ζωής και πρόθυμοι να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε τις ανασφάλειές της. Αν έχετε αυτοπεποίθηση, απολαμβάνετε τις αναλυτικές συζητήσεις, έχετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, ξέρετε πότε πρέπει να την υποστηρίξετε και παίρνετε την πρωτοβουλία στη λήψη των αποφάσεων, θα την έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός θέλει κοντά του ένα σύντροφο που επιδιώκει την ειρήνη και την αρμονία στο σπίτι, αλλά και να απολαμβάνει τις κοινωνικές εκδηλώσεις μαζί του. Το να είστε όμορφοι, καλλιτεχνικοί, υπομονετικοί, επιεικείς, κοινωνικοί και ευφυείς, είναι επιπρόσθετα προσόντα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Η πνευματική καλλιέργεια και η συνεργατική προσπάθεια σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο Ζυγός χρειάζεται να τον ενθαρρύνετε στις προσπάθειές του και να έχετε κατανόηση, να είστε συναισθηματικοί και να τον διαβεβαιώνετε για την αγάπη και την αφοσίωση σας. Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε δίκαια και να είστε σε θέση να τα πάτε καλά με τους φίλους του και τον κοινωνικό του κύκλο, καθώς περιβάλλεται συνήθως από ένα ευρύ κύκλο γνωριμιών. Αν είστε υποστηρικτικοί, έχετε αίσθηση του στυλ, είστε καλοντυμένοι και γνωρίζετε πώς να τον κολακεύσετε ειλικρινά, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός χρειάζεται δίπλα του ένα σύντροφο ειλικρινή, γιατί θα αποκαλύψει τα ψέματα σας και αξιόπιστο. (κι αυτό θα το αποκαλύψει). Δεν θα πρέπει ποτέ να φλερτάρετε με άλλους, αλλά να είστε δυνατοί στην καρδιά και το μυαλό, δεν μπορεί ποτέ να είναι με κάποιον που είναι συναισθηματικά αδύναμος. Δεν θα πρέπει να τον προσβάλλετε, ούτε να τον προδώσετε, διαφορετικά θα δοκιμάσετε το δηλητήριό του. Επειδή το σeξ είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για σeξουαλική εξερεύνηση και να είστε ενδιαφέροντες και σeξι. Για να μείνει σε μια σταθερή σχέση, θέλει κάποιον που να έχει προσωπική δύναμη, αντοχή και αυτοπεποίθηση και να είναι παθιασμένoς με κάτι, χόμπι, εργασία, κλπ. Αν είστε διατεθειμένοι να αντέξετε την εξουσία του και τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματά του, ξέρετε πώς να τον προκαλέσετε στο κρεβάτι, είστε σeξι, λίγο μυστηριώδεις και τον κάνετε να μαντεύει, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης χρειάζεται ένα σύντροφο που είναι πρόθυμος να πειραματιστεί μαζί του στη ζωή, αυθόρμητο, ζωντανό και ενδιαφέροντα. Θα πρέπει να τον ενθαρρύνετε να περνάει χρόνο με τους φίλους του και να είστε ανέμελοι και αισιόδοξοι, προκειμένου να μη βαρεθεί, γιατί κουράζεται από την πληκτική ρουτίνα. Του αρέσει να είστε φιλοσοφημένοι και πνευματικοί, διανοητικώς περίεργοι, κι αν έχετε πτυχίο πανεπιστημίου είναι το ιδανικό του! Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε, αν του δείξετε ότι απολαμβάνετε τη μάθηση για τους διαφορετικούς πολιτισμούς και έχετε χόμπι και ενδιαφέροντα, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και με κατανόηση, τολμηροί στην ανάληψη ρίσκων και να αγαπάτε την ελευθερία όπως αυτός. Αν είστε προσαρμόσιμοι, κοσμικοί, αγαπάτε τη διασκέδαση και πάνω απ’ όλα είστε ειλικρινείς, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως ψάχνει κάποιον που να είναι ώριμος, με στόχους στη ζωή και φιλοδοξίες όπως κι αυτός. Θα τον δελεάσουν, επίσης, η πνευματική σας καλλιέργεια, η αυθεντικότητά σας, η ψυχική ισορροπία σας και, κυρίως, η κοινωνική σας θέση ή το να είστε καλά επαγγελματικά κι αν συσχετίζεστε με σημαντικούς ανθρώπους. Για να μείνει κοντά σας, θα πρέπει να είστε προσανατολισμένοι στην επίτευξη κοινών στόχων, οργανωμένοι, ζεστοί και στοργικοί και να μπορείτε να δέχεστε τη σοβαρή πλευρά του όπως και τη συμπεριφορά του. Αναζητά να τον ευνοείτε στις φιλοδοξίες του, να του δίνετε το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται για να αναλάβει τη φροντίδα των ευθυνών του και να μην είστε πάρα πολύ …εύκολοι στο κρεβάτι. Αν είστε πιστοί, ώριμοι, καλαίσθητοι, πετυχημένοι και ξέρετε πώς να τον ψυχαγωγήσετε, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Για να δελεάσετε έναν Υδροχόο θα πρέπει να είστε φιλικοί, μυστηριώδεις, απρόβλεπτοι και κυρίως εγκεφαλικοί και με ελεύθερο πνεύμα. Ο Υδροχόος ψάχνει ένα σύντροφο που να είναι ενδιαφέρων, να είναι κοινωνικός και ανεξάρτητος, να ξεχωρίζει με κάποιο τρόπο. Για να κάνει μια σταθερή σχέση μαζί σας, θα πρέπει να απολαμβάνετε την εκμάθηση νέων πραγμάτων και τη συνάντηση νέων ανθρώπων και να έχετε κάποιους στενούς φίλους που θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Δεν θα πρέπει να του ζητάτε πολλά και κυρίως τη συναισθηματική έκφραση της αγάπης του και να κατανοήσετε πώς είναι φίλος σας πρώτα και μετά εραστής σας. Αν έχετε την προσωπική σας ζωή και τουλάχιστον μερικά χόμπι, υποστηρίζετε τις ανθρωπιστικές κλίσεις του, του δίνετε την ελευθερία του, μπορείτε να αποδέχεστε τις αλλαγές και είστε διαφορετικοί, με όποιο τρόπο (!), θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΣ:

Ο Ιχθύς αναζητά ένα σύντροφο που να είναι πολύ συναισθηματικός, ρομαντικός, μυστηριώδης και υπομονετικός, για να μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζί στο όνειρο. Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, σeξι, πνευματικοί και να είστε καλοί στο να μπορείτε να τον κάνετε να έχει χαρούμενη διάθεση, γιατί συνήθως είναι κατηφής. Απολαμβάνει τις τέχνες, τη μουσική, τις ταινίες, τις εκθέσεις, και θέλει να εμφανίζετε δύναμη, όταν ενδείκνυται, και να τον υποστηρίζετε όταν σας χρειάζεται. Σημαντικό είναι να ξέρετε πώς να κρύψετε τις αδυναμίες σας και πώς να κάνετε τη σχέση σας μαγική, ώστε να μοιάζει με όνειρο. Αναζητά από εσάς να έχετε κατανόηση, να ενθαρρύνετε τα λανθάνοντα ταλέντα του και να ανταποκρίνεστε ευνοϊκά στο μεγαλοπρεπή ρομαντισμό του. Αν είστε μυστηριώδεις και ενδιαφέροντες, κρατάτε μυστικά, είστε ευαίσθητοι και με κατανόηση, θα τον έχετε κοντά σας για πάντα!

Πηγή: e-zwdia.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.