Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ! Ποια είναι η απόλυτη φαντaσίωση που ξετρελαίνει περισσότερο τις γυναίκες;

Όλοι συμφωνούν ότι οι φαντaσιώσεις είναι το αλατοπίπερο στη σexουαλική ζωή του κάθε ατόμου, τουλάχιστον αυτό... ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Μια φαντaσίωση μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να ενεργοποιήσει ερwτικά τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σεx, πρωτίστως είναι μια εγκεφαλική διαδικασία. Ποιες φαντaσιώσεις όμως τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες τους άνδρες;

Σύμφωνα με μια μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1703 γυναικών και 1200 ανδρών οι φαντaσιώσεις εκτινάσσουν την ερwτική διάθεση στα δυο φύλα.

Η φαντασίωση που “απογειώνει” την πλειοψηφία των γυναικών του δείγματος, ήταν η εξής:
Να κάνουν άγpιο και όχι τρυφερό – ειδυλλιακό σεx, επάνω σε ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο θα κινείται απίστευτα γρήγορα επάνω στα κύματα (σ.σ μυαλό είναι αυτό δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το παραμικρό).

Κάποιες γυναίκες από το δείγμα το προχώρησαν ακόμη περισσότερο και δήλωσαν ότι εpεθiζονται ακόμη περισσότερο, επάνω στο σκάφος να βρίσκονται περισσότεροι από ένας άνδρες. Οι αμέσως επόμενη φαντασίωση που εpέθiζε το μυαλό των γυναικών ήταν: το ομαδικό σεx, στη συνέχεια ακολουθούσε το σεx με άλλη γυναίκα. Τελευταία ερχόταν η φαντaσίωση του τρυφερού έpωτα με τον σύντροφο τους.

Στους άνδρες της έρευνας, η φαντaσίωση που τους εpέθiζε ήταν η ιδέα του ομαδικού σεx, ακόμη και με άλλους άνδρες,σε κάποιο μέρος (δήλωσαν πάλι στην πλειοψηφία τους,ότι προτιμούσαν ένα σκάφος) που θα είναι μέσα στη χλιδή.

frapedoypoli.blogspot.com

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.