Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσο ταιριάζεις με τον σύντροφό σου; Κάνε αυτό το τεστ και μάθε την αλήθεια!

Ένα πρωτότυπο τεστ που αξιολογεί τη χημεία μεταξύ των ζευγαριών ανακάλυψαν επιστήμονες του είδους!Δεν πρόκειται για... άλλο ένα ψυχολογικό τεστ που ανάλογα με τις απαντήσεις σου εξάγεται και το ανάλογο συμπέρασμα…

Οι επιστήμονες αυτή τη φορά βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και δημιουργούν ένα DNA τεστ που αποκαλύπτει πραγματικά αν και κατά πόσο ένα ζευγάρι ταιριάζει.

Tο συγκεκριμένο τεστ, που δημιούργησε η καναδική εταιρία Instant Chemistry, βασίζεται στα γενετικά αλλά και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του ζευγαριού και αξιολογεί τη… χημεία μεταξύ των δύο συντρόφων.

Συνδυάζοντας βιολογικούς και ψυχολογικούς δείκτες, το τεστ καθορίζει κατά πόσο το ζευγάρι είναι συμβατό. Χρειάζεται αρχικά ένα δείγμα DNA, το οποίο λαμβάνεται απλώς και μόνο με μια σταγόνα σάλιου. Τα δείγματα από τους δύοσυντρόφους αποστέλλονται στο εργαστήριο για ανάλυση.

Η βαθμολογία στο τεστ βιο-συμβατότητας καθορίζει κατά πόσο ταιριάζει το ζευγάρι και βοηθά να εντοπιστούν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης. Ταυτόχρονα, τα ζευγάρια μπορούν επίσης να συμπληρώσουν ένα online ψυχολογικό τεστ ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο ολοκληρωμένα.

Πηγή: youweekly.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.