Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Γραπτά ντοκουμέντα δικαιώνουν την κόρη του Βαρδή που δεν ήθελε τη Μαραγκόζη στην κηδεία του: "...τότε θα κάνω αποκαλύψεις για να δείτε όλοι ότι ο Αντώνης είναι μπλόφα"

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Μαραγκόζη κέρδισε τη συμπάθεια της κοινής γνώμης, δημοσιοποιώντας το μήνυμα που... τής έστειλε η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, με την προειδοποίηση ότι είναι ανεπιθύμητη στην κηδεία του. Η αλήθεια, όμως, έχει δύο όψεις. Δείτε και την άλλη...

Ένα άλλο "πρόσωπο" της Χριστίνας Μαραγκόζη μάς επανασυστήνει το gossip-tv.gr, ανασύροντας από το... χρονοντούλαπο μια συνέντευξη της τραγουδίστριας, που δόθηκε τη χρονιά του διαζυγίου της από τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

Ήταν τον Φεβρουάριο του 1996, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους που η Χριστίνα Μαραγκόζη δίνοντας μια αποκλειστική -τότε- συνέντευξη στον αείμνηστο δημοσιογράφο, Μάκη Δήμου έκανε σοβαρότατες καταγγελίες κατά του πρώην συζύγου της, Αντώνη Βαρδή. Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1996 στο περιοδικό Ciao -λίγο καιρό μετά την εμφάνισή της στην Ρούλα Κορομηλά- και προκάλεσε σάλο.

Διαβάστε την και σκεφτείτε -είτε όλα όσα λέει στην συνέντευξη αυτή είναι αλήθεια, είτε όχι- αν ήσασταν στην θέση της κόρης του Αντώνη Βαρδή δεν θα κάνατε το ίδιο;

"Τόσο καιρό δεν μίλησα γιατί πίστευα ότι είναι μια υπόθεση αυστηρά προσωπική. Η παρουσία μου στο σόου της Ρούλας ήταν μια εξαίρεση. Τότε ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Κι έχω ήδη μετανιώσει γι' αυτό. Ήταν λάθος μου. Ξαφνικά βλέπω έναν ενορχηστρωμένο πόλεμο λάσπης εις βάρος μου. Μετά από από τόσο καιρό, βλέπω οτι ο Αντώνης συνεχίζει τη λασπολογία του. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Πότε λέει το ένα και πότε το άλλο. Ποτέ μου δεν τον απάτησα και φυσικά δεν έχει την παραμικρή ένδειξη εις βάρος μου".

-Ο Αντώνης όμως είναι απόλυτα συγκεκριμένος πάνω σε αυτό το ζήτημα...

"Ποτέ δεν με έπιασε να μου πει κάτι. Ούτε το λόγο που χωρίσαμε. Μία μέρα πήγα με μία φίλη μου στο σπίτι μας στην Παιανία, αφού είχαμε χωρίσει. Όταν πήγα να του μιλήσω, με χτύπησε πολύ άσχημα. Πήγα στο νοσοκομείο και έκανα εγκεφαλογράφημα. Για τέτοιο ξύλο σου μιλάω. Ενώ μία άλλη φορά που πήγα πάλι ζητώντας εξηγήσεις, βγήκε με την καραμπίνα και προσπαθούσε να με χτυπήσει".

-Χαρακτήρισες το σπίτι της Παιανίας "σπίτι σας"...

"Φυσικά. Χτίστηκε μετά το γάμο μας, με δικά μου λεφτά".

-Πώς και δεν κάνατε παιδιά;

"Δεν ήθελε ο Αντώνης να κάνουμε παιδιά. Για να είμαι ειλικρινής, είχα ένα πολύ μικρό γυναικολογικό προβληματάκι. Δεν το κοίταξα, όμως, αφού ούτως ή άλλως ο Αντώνης δεν ήθελε άλλα παιδιά εκτός από τα δύο που έχει από τον προηγούμενο γάμο του. Μου στέρησε τη χαρά της μητρότητας. Τα παιδιά του τα μεγάλωσα εγώ. Για τρία χρόνια που ο Αντώνης ήταν άρρωστος και δεν δούλευε, πλήρωνα από τα δικά μου λεφτά τη διατροφή της πρώην γυναίκας του".

-Έχεις δώσει πολλά λεφτά στον Αντώνη;

"Πάρα πολλά. Και δεν έκανε ποτέ την κίνηση να μου πάρει κάτι έναντι αυτών που μου οφείλει. Τον Αντώνη τον γνώρισα, σε εισαγωγικά, πολύ μετά το γάμο μας. Τότε άρχισε να του βγάινει όλη η κακία. Ήξερα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά όχι κι έτσι".

-Πιστεύεις οτι ο Αντώνης σε απατούσε;

"Φυσικά και με απατούσε. Σε κάποια φάση, τον έπιασα και η ίδια. Αλλά είχα την αφέλεια να πιστεύω οτι θα άλλαζε".

-Τι θέλεις τώρα;

"Να λυθεί ήρεμα ο γάμος μας και να μου επιστρέψει τα χρήματα που μου χρωστάει. Εάν με αναγακάσει να το φτάσουμε στα άκρα, τότε θα κάνω αποκαλύψεις για να δείτε όλοι ότι ο Αντώνης είναι μπλόφα".

Ακολουθούσε δήλωση του τότε δικηγόρου της κ. Αλέξη Κούγια για το θέμα της σφοδρής τότε αντιδικίας των δύο πρώτην συζύγων.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.