Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Το θαυματουργό εκχύλισμα που εξαφανίζει τα περιττά κιλά!

Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι υπάρχει ένα εκχύλισμα το οποίο επιταχύνει την απώλεια βάρους κατά... 43% και περιορίζει το αίσθημα της πείνας κατά 95%;

Δεν πρόκειται για κάποιο νέο εμπορικό προϊόν, αλλά για τη νέα ανακάλυψη ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι επιστήμονες συνεργάστηκαν με 38 υπέρβαρες γυναίκες για χρονικό διάστημα 3 μηνών.

Οι μισές γυναίκες λάμβαναν κάθε πρωί 5 γραμμάρια από το συγκεκριμένο εκχύλισμα, ενώ οι άλλες μισές ένα placebo. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες δεν γνώριζαν τι έπαιρναν, ωστόσο τους είχαν δοθεί οδηγίες να ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή και να μην κάνουν δίαιτα.

Όπως διαπιστώθηκε, το εκχύλισμα από σπανάκι που περιέχει μεμβράνες από πράσινα φύλλα, ιδιαίτερα όταν λαμβάνεται το πρωί, μειώνει αποδεδειγμένα την έντονη επιθυμία για φαγητό (οι ειδικοί την ονομάζουν ηδoνική πείνα), ελέγχοντας την όρεξη και επιταχύνοντας την απώλεια βάρους, λόγω αυξημένων καύσεων.

Τα αποτελέσματα

Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες από τις συμμετέχουσες λάμβαναν το εκχύλισμα έχασαν κατά το χρονικό διάστημα της δοκιμής 5 κιλά, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που έχασαν 3,5 κιλά.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, το σπανάκι και συγκεκριμένα οι μεμβράνες από τα φύλλα του καθυστερούν τη διαδικασία της πέψης, με αποτέλεσμα να προκύπτει ο χρόνος που απαιτείται ώστε να εκκριθούν οι ορμόνες που «ενημερώνουν» τον εγκέφαλο ότι έχει επέλθει ο κορεσμός.

Πηγή: onmed.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.