Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκος Βέρτης: "Δύσκολα θα με γοητεύσει μια γυναίκα..." - Η δήλωση - βόμβα που θα συζητηθεί!

Ο Νίκος Βέρτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το κεφάλαιο σχέσεις και προσωπική ζωή.«Εpωτεύομαι δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα αγαπάω. Είμαι αρκετά...
καχύποπτος στις σχέσεις. Πιστεύω στη χημεία, γιατί μόνος δεν μπορώ να χτίσω κάτι. Το ότι «χαλιέμαι» πολύ εύκολα δεν σημαίνει ότι είναι κακή η γυναίκα που είναι μαζί μου.

Μπορεί εγώ να είμαι ο ανάποδος. Δύσκολα θα με γοητεύσει μια γυναίκα βαθιά, γι” αυτό και σπάνια έχω κάνει σχέσεις. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι με τη δουλειά που κάνω έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Έβλεπα πράγματα που με χαλούσαν. Δεν μου αρέσει, λόγου χάρη, να βλέπω να φλερτάρουν ενώ έχουν δίπλα τους τον ή τη σύντροφό τους. Προσωπικά, όταν μπαίνω σε σχέση, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος» αποκάλυψε ο τραγουδιστής στο People.

Και πρόσθεσε: «Από τις γυναίκες είχα απαιτήσεις, ήθελα να καλύπτουν τα στάνταρ που είχα στο μυαλό μου. Ο τρόπος που στέκεται, κοιτάζει και περπατάει μια γυναίκα για μένα παίζει σημαντικό ρόλο. Ξέρεις, όταν τραγουδάω, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ τον κόσμο και όταν νιώσω ότι ένα παλικάρι αισθανθεί άσχημα που με κοιτάει η κοπέλα του, θα στείλω λουλούδια, για να τον κάνω να νιώσει καλά, να τον κάνω φίλο μου».

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.