Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλεις να τον «ρίξεις»; Μάθε τι είναι αυτό που ξεσηκώνει τους άντρες!

Νέα έρευνα από ψυχολόγους σε Πανεπιστήμιο της Κίνας, αποκαλύπτουν το μυστικό για να... τον κάνεις να σε προσέξει και να τον εντυπωσιάσεις πριν ακόμα του μιλήσεις!

Οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τονίσεις το σeξ απλίλ σου και να ξεχωρίσεις, είναι… σωστές στυλιστικές επιλογές!

Η μελέτη που δημοσιεύουν οι ερευνητές επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθoυς και της εpωτικής έλξης. Αν και οι γυναίκες θεωρούν το κόκκινο σeξι, η επίδραση στο ανδρικό φύλο είναι ακόμη ισχυρότερη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι μελετητές ζήτησαν από 280 φοιτητές να βαθμολογήσουν 32 φωτογραφίες που απεικόνιζαν άτομα του αντίθετου φύλου. Οι εικονιζόμενοι ήταν ντυμένοι στα μπλε, τα λευκά ή τα κόκκινα.

Οι νεαροί άνδρες θεώρησαν τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ως πιο ελκυστικές και παράλληλα δήλωσαν πως μοιάζουν πιο φιλικές αλλά και πετυχημένες.

Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου κόκκινο φόρεμα και πήγαινε σήμερα κι όλας στο μαγαζί που συχνάζει ο μεγάλος σου έpωτας, για να… τεστάρεις και εσύ τη νέα έρευνα!

Πηγή: faysbook.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.