Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη φορά: Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για την Κατερίνα Καινούργιου! Τσακώθηκαν και χάλασε η σχέση τους; Γιατί τελικά δεν την κάλεσε στα γενέθλιά της;

Η Μαρία Ηλιάκη σε ερώτηση αν έχει τσακωθεί με την Κατερίνα Καινούργιου ή αν όλα αυτά είναι... μία απλή παρεξήγηση που αναπαράγουν τα media, απαντά στο Πρώτο Θέμα:

«Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω στη ζωή μου, το κάνω για πάντα! Δεν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι” αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική σε όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατάφερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους»…

Πυροδοτήθηκε, όμως, όλο αυτό και από το γεγονός ότι δεν την κάλεσες στο πάρτι γενεθλίων σου τον περασμένο Ιούνιο, ενώ εκεί βρίσκονταν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

«Θεωρώ ότι όλο αυτό το πράγμα μεγαλοποιήθηκε χωρίς λόγο. Θα ήταν πολύ κουτό από μέρους μου να αρχίσω να σου λέω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, πώς κανονίστηκε, αν ήταν ένα πάρτι-έκπληξη και πώς φτάσαμε να είμαστε κάποιοι συγκεκριμένοι και πολύ λίγοι άνθρωποι σε ένα μαγαζί. Ποιος ο λόγος να ανεβάσω στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλιά μου χωρίς την παρουσία της Κατερίνας; Απλά και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα και εντυπώσεις; Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιος είναι ο χαρακτήρας μου».

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.