Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πραγματικοί λόγοι που ένας άντρας μπορεί να σε χωρίσει!

Πώς ένα εpωτευμένο ζευγάρι μπορεί να καταλήξει στον χωρισμό;
Ποιος φταίει; Εδώ θα παρατηρήσουμε την αντρική πλευρά για να δούμε ποιοι είναι οι πιο συχνοί λόγοι που οδηγούν έναν άντρα στο χωρισμό.

1.Όταν κουράζεται από την γκρίνια της συντρόφου του. Αν σίγουρα κάτι δεν θέλει ένας άντρας είναι η μουρμούρα και να έχει δίπλα του μία γυναίκα looser. «Δεν είμαι ικανή για τίποτα», «Η ζωή μου είναι χάλια», «Με απέλυσαν»…

2.Όταν χάσει την εμπιστοσύνη του. Είναι γεγονός πως μεγαλώσαμε με την πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι μονογaμικά όντα και οι άντρες πολυγaμικά. Δεν θα κρίνουμε την εγκυρότητά της απλά θα επισημάνουμε πως οι καιροί έχουν αλλάξει.

3.Όταν πλέον από σύντροφοι γίνεστε συγκάτοικοι. Η ρουτίνα είναι ο πιο μεγάλος εχθρός μιας σχέσης. Μπορεί η ρουτίνα να παρέχει ασφάλεια αλλά αυτή η ασφάλεια δεν είναι κάτι δεδομένο και σταθερό.

4.Εκτός από την γκρίνια οι άντρες δεν αντέχουν και τη μιζέρια. Δεν μπορούν να την διαχειριστούν. Τους τρομάζει. Θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον που να διψά για ζωή και να τους κρατά ζωντανούς γεμάτους όρεξη για περιπέτεια.

5.Όταν υπάρχει χάσμα στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

6.Όταν δεν έχει καθόλου προσωπικό χρόνο. Ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη από ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του. Να μπορεί να το διαχειριστεί εκείνος όπως θέλει.

7.Όταν δεν υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση και ενσυναίσθηση.

8.Όταν δεν πιστεύει σ΄εκείνον. Η απόρριψη είναι από τα πιο άσχημα και δύσκολα διαχειρίσιμα συναισθήματα. Κάθε σύντροφος έχει ανάγκη από θαυμασμό και αποδοχή. Είναι ωραίο να έχει δίπλα του κάποιον που πιστεύει σε εκείνο και τα όνειρά του.

9.Όταν χάνεται η εpωτική διάθεση και το παιχνίδι. Το σεξ είναι η βασική επικοινωνία ενός ζευγαριού. Πολλές γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρουν τους αφού γίνουν μαμάδες.

jenny.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.