Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Κορίτσια ξυπνήστε! Τα πέντε πράγματα που ξεσηκώνουν κάθε άντρα!

Κάθε άντρας έχει τα γούστα του στο σeξ, υπάρχουν όμως... 5 βασικά πράγματα που σίγουρα κάθε αρσενικό θέλει στο κρεβάτι!

Μάθε ποια είναι αυτά και δοκίμασέ τα από σήμερα κι όλας:

#1 Dirty Talking:

Μίλα του βρώμικα! Πες του με κάθε λεπτομέρεια ποια θέλεις να είναι η επόμενη κίνηση του, ή -αν νιώθεις άβολα- ξεκίνα με μερικές απλές λέξεις που είναι αρκετές για να... ανάψουν τα αίματα!

#2 Eye contact:

Η οπτική επαφή την ώρα του σeξ ξετρελαίνει κάθε άντρα! Ακόμα και αν η αγαπημένη του στάση είναι το doggy style, προτίμησε να την πραγματοποιήσετε μπροστά από έναν καθρέπτη έτσι ώστε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον.

#3 Πάρε τον έλεγχο:

Ακόμα και ο τύπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο σeξ, εξιτάρεται αν μια στις τόσες πάρεις και εσύ την κατάσταση στα χέρια σου! Οδήγησέ τον λοιπόν στο... μυστικό της επιτυχίας για να φτάσεις στην κοpύφωση!

#4 Surprise,surprise !

Σε μια σχέση χρόνων μπορεί ακόμα και το σeξ να έχει καταντήσει διαδικασία ρουτίνας... Εξέπληξε τον περιμένοντάς τον στο κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρoυχά σου ή αιφνιδίασε τον μετά το δείπνο δοκιμάζοντας νέες στάσεις στους χώρους της κουζίνας!

#5 Πειραματιστείτε:

Ακόμα και το σeξ μπορεί να γίνει βαρετό αν δεν τολμήσεις να δοκιμάσεις νέα πράγματα! Μην φοβάσαι να πειραματιστείς και πρότεινε του μια νέα στάση που σε ιντριγκάρει, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου...

faysbook.gr
Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.