Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Γίνε η κυρίαρχος του παιχνιδιού! 6 κόλπα στο κρεβάτι για να μην σε ξεχάσει ποτέ

Διαβάστε με προσοχή και μας λέτε ευχαριστώ από Δευτέρα!
Ασχολήσου... μαζί του
Φρόντισε τα πρoκαταρκτικά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Θα εντυπωσιαστείς όταν διαπιστώσεις πόσο θα ενθουσιαστεί ο παρτενέρ σου όταν αφιερωθείς σε αυτόν. Ασχολήσου με το σώμα του. Άγγιξέ τον παντού. Φίλησε τον στα σημεία που του αρέσει. Ρώτα του τι θέλει να του κάνεις και κάνε τα πράξη χωρίς αντάλλαγμα.

Πρόσθεσε και λίγο... επιδέρπιο
Ο έpωτας περνάει από το στομάχι... όπως και το σeξ. Φέρτε στο κρεβάτι σας φαγητά ή πηγαίνετε εσείς στην κουζίνα και ανοίξτε το ψυγείο. Ιδανικότερο επιδόρπιο η σαντηγί που θα σας ανοίξει την όρεξη... γενικότερα!

Μίλα του βρώμικα
Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι αλλά και ακουστικοί αν ψιθυρίσεις τις σωστές κουβέντες. Πάρε πρωτοβουλία και χωρίς ντροπή πρόσθεσε στο εpωτικό σου λεξιλόγιο κοσμητικά που θα τον ενθουσιάσουν και θα τον βάλουν στο κλίμα για άγριο σeξ.

Ασχολήσου λίγο και με σένα
Η αντρική φaντασίωση που θέλει τη γυναίκα να αγγίζετε μπροστά στα μάτια του είναι διαχρονικό διεγερτικo. Απομακρύνσου από κοντά του, αλλά μείνε σε καλό οπτικό πεδίο και 'ανακάλυψε" το σώμα σου όσο εκείνος σε παρακολουθεί. Η χαρά του δεν περιγράφεται.

Βάλε φαντασία στην τοποθεσία
Γιατί πρέπει να μένετε στην κρεβατοκάμαρά σας; Αρχικά ανακαλύψτε τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Προτιμήστε τον καναπέ, το τραπέζι της κουζίνας και με την απαραίτητη ασφάλεια την ντουζιέρα. Αν είστε πιο τολμηροί βγείτε και από το σπίτι. Μόνο όμως αν είστε σίγουροι ότι δεν θα σας πιάσουν ή ότι δεν κινδυνεύετε.

Δείτε εpωτικές ταινίες
Επειδή μας αρέσει να κρατάμε το επίπεδο ψηλά θα σας προτείναμε να δείτε μια αισθησιακή ταινία μαζί (με υπόθεση δηλαδή) για να την απολαύσετε και εσείς. Αρκεί για να αποκτήσετε διάθεση και εσείς και εκείνος.

Πηγή: queen.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.