Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκάλυψη! Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που έχει πάρει τα μυαλά του Λάμπη Λιβιεράτου;

Την καλύτερη φάση της ζωής του διανύει πλέον ο Λάμπης Λιβιεράτος σε επαγγελματικό αλλά πολύ περισσότερο... σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, η γνωριμία του στις αρχές του καλοκαιριού με την ξανθιά ταλαντούχα δημοσιογράφο που εργάζεται στον ΑΝΤ1, Δήμητρα Τρανού, φέρεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να χτυπήσει κόκκινο και να φτάσει στο ζενίθ η ψυχολογία του. Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν, η σχέση του με τη μουσικό Έφη Μπουτάλη, που φέρεται να ήταν ζευγάρι μετά την περιπέτεια με την υγεία του, στηρίζοντας τον όσο λίγοι άνθρωποι, δεν είχε το επιθυμητό αίσιο τέλος.

Με τους δυο τους να αποφασίζουν από κοινού όμορφα και πολιτισμένα να δώσουν τέλος σε αυτό το κάτι παραπάνω και να μείνουν δυο πολύ καλοί φίλοι, αλλά γιατί όχι και συνεργάτες. Oπως αναφέρει το Ciao oι δυο τους εδώ και δύο μήνες έχουν έρθει πιο κοντά ο ένας στον άλλον προσπαθώντας να ανακαλύψουν τις κοινές τους ευαισθησίες και την ψυχική τους χημεία που ταιριάζει απόλυτα.

Σύμφωνα πάντα με τους επαiοντες ο Λάμπης και η Δήμητρα περνάνε όμορφα μαζί, αν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν για την ώρα τον άφθονο χρόνο. Το βέβαιο είναι μέχρι στιγμής ότι κάτι όμορφο γεννιέται, κάτι όμορφο ξεκινάει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.