Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Σ. Τσιμτσιλή: Δείτε τη - πρώτη φορά μετά τη γέννα - με μαγιό στην Πάρο! [photos]

Προσέξτε τις διαφορές ανάμεσα σ' αυτή τη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί πολύ πριν γεννήσεις τις δύο κόρες της και σ' εκείνη που... ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με μαγιό, μετά τις δύο γέννες της! Τι παρατηρείτε;Το συμπέρασμα είναι ότι η Σταματίνα έχει βρει ξανά τη σιλουέτα της και σύντομα θα μπορεί να μας "χαρίζει" πόζες σαν την αρχική! Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στην Πάρο και εκτός από τα οικογενειακά μπάνια στην "Μικρή Σάντα Μαρία", σχεδόν κάθε βράδυ γύρω στις 10 βγαίνει βόλτα στη Νάουσα, όπου πίνει τα ουζάκια της σε γνωστό εστιατόριο με το φίλο της Ευγένιο Χαμηλοθώρη...
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους θα ζήσουν σε μερικές ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης έστειλαν μήνυμα στα τηλέφωνα των αγαπημένων τους φίλων με μία ημερομηνία που - όπως έγραφαν - δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς!

Το ζευγάρι την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα βαφτίσει τις δυο της κόρες, την Νάγια η οποία είναι 15 μηνών και τη Μαιρούλα που γεννήθηκε πριν από 2 μήνες.

Πηγή: markos.tv

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.