Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Νανά Καραγιάννη: «Δεν πέθανα, νοσηλεύομαι, χαροπαλεύω και ναι...» [photo]

Για μια ακόμη φορά η Νανά Καραγιάννη, η πρώην παρουσιάστρια που απέχει από... τον κόσμο των media και έχει στρέψει το ενδιαφέρον όλων μας αλλά κυρίως του κόσμου στην υγεία της και στην κατάστασή της «χτύπησε» μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

Φαίνεται πώς η αμετροέπεια κάποιων ενόχλησε τη Νανά η οποία έσπευσε να απαντήσει αλλά και να επιβεβαιώσει με τον τρόπο της τον χωρισμό για τον οποίο σας γράψαμε πριν από μερικές μέρες. Τι έγραψε το κορίτσι;

…ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ,ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ!!! Να ενημερώσω κάποιους-ευτυχώς λίγους και ευτυχώς ΠΡΩΗΝ συναδέλφους-πως:

1)Δεν πέθανα/νοσηλεύομαι/χαροπαλεύω!!!

2)Δεν «με χτύπησε η μοίρα»,απλώς κατόπιν ώριμης σκέψης πήρα μια σημαντική και ανακουφιστική απόφαση για την ζωή και το μέλλον μου,χωρίς τσακωμούς,μίσος και αλληλοσπαραγμό!

3)Βεβαίως και μετακομίζω ενώ ταυτόχρονα,και μπανάκια κάνω,και δουλεύω με πάθoς,και ενθουσιασμό έχω και τους πιο αγαπημένους μου φίλους στο πλευρό μου έχω!!

4)Φυσικά και δεν θα κάνω/κάνουμε δηλώσεις,μιλάμε με τις πράξεις μας και την ειλικρίνεια μας!

5)Δεν είμαστε όλοι για όλα,σε κάποιους ταιριάζουν οι μεγάλες οικογένειες,σε άλλους οι σημαντικές καριέρες,σε άλλους η single,independed life!Ακόμα και αν αργά το συνηδητοποιήσεις,πάντα μπορείς να το αλλάξεις και να φτιάξεις το lifestyle που τελικά,εσύ επιθυμείς και ορίζεις!

Ένα είναι το σίγουρο. Πώς όσα κιλά κι αν χάσει το κορίτσι αυτό ένα πράγμα δεν θα χάσει ποτέ. Το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της.


Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.