Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι! [photo]

Το τελευταίο διάστημα κατακλυζόμαστε συνεχώς από νέους χωρισμούς, ιδιαίτερα στη... «γειτονιά» του Χόλυγουντ. Αυτές τις μέρες λοιπόν, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά τη μακροχρόνια σχέση του, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τη star του Disney Channel, Βella Thorne, και τον Tristan Klier.

Η 17χρονη καλλονή γνωστοποίησε το χωρισμό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο «Τwitter», καθώς συνομιλούσε με τους φαν της. Συγκεκριμένα, ένας follower τη ρώτησε αν έχει ακόμα σχέση με τον Tristan και αυτή ευθέως του απάντησε πως δεν βγαίνει πλέον μαζί του.

Πάντως, από τα σχόλια στο Twitter, καταλαβαίνουμε πως ο χωρισμός αυτός πλήγωσε αρκετά τη νεαρή τραγουδίστρια και πως μάλλον, ο υπεύθυνος για την κατάληξη αυτή δεν ήταν άλλος από τον Tristan. Αναλυτικά, ένας φαν της έγραψε στο λογαριασμό της: «Μια μέρα θα βρεις τον πρίγκιπά σου» , ενώ αυτή απάντησε: «...ή ειλικρίνεια» κάνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, γνωστό πως μάλλον το αγόρι την έκανε την... κουτσουκέλα του. Bella, είσαι πολύ μικρή για να απογοητεύεσαι τόσο. Έχεις να δεις ακόμα πολλά στο μέλλον!


Πηγή: queen.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.