Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Ζώδια: Τι να μην κάνετε την ώρα του σeξ!

Ας δούμε τι πρέπει να προσέξεις στο κρεβάτι ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός

Με όλο αυτόν τον αθλητικό εξοπλισμό στο κρεβάτι, πες μου κορίτσι μου, πού είναι η χαρά; Αντί να τρέχεις σαν πιεσμένη ατμομηχανή, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει το σύντροφό σου περισσότερο. Το σeξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι μια αφετηρία στη γραμμή του τερματισμού (εκτός κι αν ο σύντροφός σου τυχαίνει να είναι Κριός, επίσης).

Ταύρος

Γιατί όλο παράπονα για το σeξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει. Θα ξέρεις ότι το άγγισμα σου αρέσει, όπως κι ο oργασμός, οπότε γιατί να μην έχεις αφήσει τον σύντροφο σου να το γνωρίζει αυτό; Αυτός πρέπει να το μάθει.

Δίδυμος

Μην μου πεις ότι πας στο κρεβάτι με τον boyfriend και στη μέση της συνουσίας έχεις ξεχάσει τα σχετικά για το σeξ; Μόνο μιλάς, μιλάς. Πως μπορείς; Γνωρίζουμε ότι το σeξ δεν είναι το μόνο σημαντικό για εσένα. Πιο πολύ σε εξιτάρει η πνευματική επαφή, αλλά πρόσεξε όμως, το ταίρι σου μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού "κοκό". Κάπου που θα υπάρχουν περισσότερες πράξεις και όχι μόνο λόγια!

Καρκίνος

Πολύ λίγο σeξ και διαμαρτύρεσαι. Πάρα πολύ σeξ και διαμαρτύρεσαι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να είσαι πολύ μπερδεμένη, όταν πρόκειται για σeξ. Η απάντηση δεν είναι απλή και όλα πάνε πίσω στο ερώτημα: «Είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;». Να είσαι ευγνώμων που έχεις κάποιον να κάνει σeξ μαζί του. Μην συνεχίζεις να του γκρινιάζεις σε κάθε στιγμή της εpωτικής επαφής.

Λέων

Έτσι ε, αν δείχνεις καλά και ευχαριστηθείς, είσαι ικανοποιημένη; Γιατί έχεις συνδέσει το σeξ με μία κλίμακα απόδοσης; Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σeξ με τον φίλο σου υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει το σeξ σε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο καλύτερος εpαστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι;

Παρθένος

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

Ζυγός

Νομίζεις ότι κανονικά οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν σeξ μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Νέο: Δεν λειτουργεί, όπως και ότι δεν μπορείς να περιμένεις το σύντροφό σου να κάνει σeξ με το ρολόι. Το σeξ υποτίθεται είναι αυθόρμητο. Μερικές φορές είναι καλό κάθε μέρα, μερικές φορές μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετό. Το σeξ πρέπει να συμβεί φυσικά και όχι να το μεθοδεύσεις, και δεν υπάρχει το «σαν κανονικοί επιτηδευμένοι άνθρωποι». Το κατάλαβες;

Σκορπιός

Μην νομίζεις ότι ο άνθρωπός σου μπορεί να αποδώσει το καλύτερό του στο κρεβάτι, αν έχεις μόλις εξαπολύσει το κεντρί σου, πάνω του. Να ξέρεις ότι για να είναι καλός στο κρεβάτι απαιτείται καλή θέληση - ναι, καλή θέληση - όπως και σεβασμό για το άλλο άτομο. Μπορεί να έχεις καuτό και παθιaσμένο σeξ μετά από μια μάχη, άντε κάνα δυο φορές, αλλά μετά από αυτό, συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερα για να διορθώσεις τις επιδόσεις του ανθρώπου σου. Έτσι, αν δεν θέλεις να τον ακούσεις να σου λέει : «Συγνώμη μωρό μου, είμαι κουρασμένος απόψε» περιέκοψε το φαρμάκι.

Τοξότης

Αγαπάς την καταδίωξη και στη συνέχεια βαριέσαι όταν επιτύχεις το στόχο σου. Εστιάζεις στο πόσο καλό θα είναι να πάρεις ό, τι θέλεις για διασκέδαση, αλλά σκέψου και τι γίνεται με τον άνθρωπο που απλά «έπιασες στα δίχτυα σου»; Έχεις την τάση να ξεχνάς ότι υπάρχει; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κι αυτός χάνει το ενδιαφέρον. Είναι καιρός για μια νέα στρατηγική με τους συντρόφους σου στο κρεβάτι σου (μια που να μην είναι τόσο εγωιστική).

Αιγόκερως

Θέλεις να είναι καλός στο κρεβάτι, αλλά θέλεις επίσης να έχει έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής. Ίσως σου χρειάζεται ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορείς επιτέλους να απολαύσεις το σeξ. Είναι δυνατόν η απόδοσή του να είναι πεσμένη, λόγω καθαρής εξάντλησης στην δουλειά; Απόφυγε απαιτήσεις και γνώρισε μια αναβίωση στη σeξουαλική σου ζωή έτσι ώστε να του δώσεις μια ώθηση να βγάλει και περισσότερα χρήματα...

Υδροχόος

Για εσένα, το να έχεις έναν καλό φίλο, σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα καλό σeξ. Επιπλέον, το σeξ μπορεί να μην είναι τόσο ουαου με το σύντροφό σου, επειδή μπορεί να προτιμάς περισσότερα άτομα... αλλά ποτέ δεν θα τολμούσες ακόμα και να προτείνεις να πάτε στο κρεβάτι με δύο άτομα ταυτόχρονα. Τι μπορείς να κάνεις; Μπορείς αν θέλεις να «εκπαιδεύσεις» τον εαυτό σου σχετικά με τις στάσεις και τις συνήθειες διαφορετικής κουλτούρας και στη συνέχεια, να προχωρήσεις στην «εκπαίδευση» του μωρού σου.

Ιχθύες

Βαρετά. Έλλειψη φαντασίας. Για σένα τα πάντα είναι βαρετά. Είναι πιθανό να είσαι βαριεστημένη με τον εαυτό σου και το σeξ με το ίδιο άτομο είναι κουραστικό, επειδή έχεις βαρεθεί; Τα εpωτικά παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα είναι να μάθεις να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που είναι μπροστά σου. Φτιάξε τον στο μυαλό σου όπως θέλεις και θα τον έχεις!

Πηγή: astrology.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.