Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Ζώδια: Πώς αντιδρούν όταν σε έχουν απατήσει;

Οι αντιδράσεις των ζωδίων όταν "έχουν ανοίξει πλώρη για αλλού"!
Η απιστία είναι ένα θέμα που απασχολεί τα ζευγάρια διαχρονικά και δεν προβλέπεται να σταματήσει να είναι η κυριότερη αιτία για τις κρίσεις ή τις ρήξεις στις σχέσεις.

Βέβαια, πολλοί ασκούν την τέχνη της απιστίας με μεγάλη προσοχή και το φαινόμενο να μην πιάνονται ποτέ "στα πράσσα" είναι αρκετά συχνό.

Μπορεί να αργήσετε να καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας ξενοκοιμάται, διότι ως γνωστόν "ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος", αλλά πάντα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι δεν είναι όπως πριν. Πώς θα σιγουρευτείτε;

Κριός

Μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο ή κάνει chat και, μόλις εμφανιστείτε ή ρωτήσετε ποιος είναι, εισπράττετε νεύρα και άγρια βλέμματα.

Ταύρος

Παραπετάει τα πράγματα που του έχετε χαρίσει και, αν τον ρωτήσετε που είναι, θα πάρετε ως απάντηση το «κάπου εδώ μωρέ το έβαλα».

Δίδυμοι

Δεν έχει καθόλου χρόνο για να βρεθείτε, είναι συνέχεια στο τρέξιμο, έχει έρθει η θεια από την Αμερική και γενικά είναι μέσα στις δικαιολογίες.

Καρκίνος

Δεν έχει καμία φωτογραφία σας στο κινητό του, στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος θα μπορούσε να προδώσει την παρουσία άλλου ατόμου στη ζωή του.

Λέων

Είναι πολύ επικριτικός και το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει ή (παγίδα) πολύ κολακευτικός απέναντί σας στα ξαφνικά.

Παρθένος

Αδιαφορεί γενικώς για την ύπαρξή σας και δεν τον νοιάζει τίποτα ακόμα και τα οικονομικά του ή όποια σπατάλη κάνετε.

Ζυγός

Ξαφνικά, αρχίζει διάφορα καινούργια ή παράξενα ενδιαφέροντα π.χ. ξεκινάει γυμναστήριο, ζωγραφική, ικεμπάνα και ό, τι άλλο απαιτεί να λείπει από το σπίτι.

Σκορπιός

Εκφράζει τελείως αντίθετες επιθυμίες από αυτές που είχε μέχρι τώρα ή δε μιλάει καθόλου. Άσε που δεν έχει όρεξη ούτε καν για σeξ.

Τοξότης

Απαντά μονολεκτικά ή με πολύ λίγα λόγια σε συνηθισμένες ερωτήσεις, ενώ πριν όλες οι απαντήσεις του είχαν πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο.

Αιγόκερως

Είναι αλλού ή χαζολογάει, στήνει στα ραντεβού ή τα ξεχνάει παντελώς ενώ ως διά μαγείας αυξάνονται οι απαιτήσεις στη δουλειά και κάνει υπερωρίες.

Υδροχόος

Περνάει στην αντίδραση ή βγαίνει από πάνω κατηγορώντας σας ότι κάτι δεν πάει καλά με σας και ότι μάλλον τον απατάτε.

Ιχθύες

Είναι συνεχώς απασχολημένος με κάτι, σώζει τον κόσμο, φροντίζει την μονάχους – μονάχους και απορεί πως μπορεί να σκέφτεστε τόσο πονηρά.

Πηγή: astrology.gr

Στήν smART wedding κάνουμε τις στιγμές σας τέχνη. Φωτο και video γάμου ή βάπτισης απο 450€

 

Κάντε μας like!

Για να είστε συνεχώς στην καρδιά της ενημέρωσης.